BISTRA d.o.o. je tvrtka zavidne povijesti u izvođenju građevinskih radova u vodoprivredi, niskogradnji i visokogradnji, prepoznatljiva na domaćem tržištu. Tijekom više od 60 godina poslovanja, tvrtka je stekla iznimno iskustvo u gradnji objekata različitih namjena, u skladu s najvišim stručnim standardima. Izrasla je u modernu tvrtku visokih poslovnih vrijednosti, bogate tradicije i kreativnih iskoraka mladih stručnjaka.

Zapošljava preko 90 zaposlenika čije iskustvo, poslovna etičnost i usredotočenost na dugoročno njegovanje kvalitetnih poslovnih odnosa BISTRI omogućava da se lako prilagođava pojedinačnim zahtjevima svojih investitora i klijenata, pri čemu stječe iznimno povjerenje u realizaciji projekata.

Tvrtka BISTRA d.o.o. svojim investitorima i klijentima nudi cjelokupnu uslugu, pripremnih radova do potpune realizacije objekata. Poznata je po gradnji objekata visokogradnje svih namjena, poslovnih i javnih, stambene arhitekture, edukacijskih objekata, objekata za ugostiteljstvo, sve do hidrograđevinskih objekata.

Društvo se sastoji od Uprave i šest sektora: Sektor općih i kadrovskih poslova, Sektor knjigovodstva i računovodstva, sektor tehničke pripreme, Sektor mehanizacije, transporta, održavanja, Sektor vodoprivreda i sektor Operativa (niskogradnja i visokogradnja).